İSTANBUL / SARIYER - Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu İlkokulu

Şbt

JANDARMA MOBİL TRAFİK EĞİTİMİ ile öğrencilerimiz trafik kurallarını eğlenceli bir şekilde öğrendi.

Şbt

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz , şu an 4. sınıfta olan kardeşlerinin "Ortaokulda Öğrenci Olmak" hususunda sorularını yanıtladı.

Şbt

Okulumuz Hayvanları Koruma Kulübü öğrencileri , orman yerleşkesinin içinde ve okul binamızın çevresinde bulunan, okulumuzun daimi misafirleri kediler için sosyal sorumluluk ve toplum yararına çalışmalar kapsamında kedi evleri hazırlayıp, kedi mamaları verdiler.

Şbt

Geleceğin "Bilim İnsanı " olmak isteyen öğrencilerimiz deney atölyesinde eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

Ock

"Geleceğe Yolculuk" projesinin , uygulama adımında, okulumuz 2/B sınıfı öğrencileri, Sarıyer BİLSEM Doga Bilimleri Atölyesi ile Robotik Kodlama Atölyelerinde uygulama çalışmaları yaptılar.

Ock

"Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla anasınıfı ve ilkokul kademesindeki tüm öğrencilerimize yönelik uygulanmakta olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okulumuzda en güzel yerini aldı.

Şbt

Öğle teneffüslerinde okulumuz öğretmenleri arasında yapılan satranç müsabakaları keyifli anlara sahne oluyor.

Ock

Bahçeköy Orman İşletme Müdürlüğü tarafından; ilkokul öğrencilerine yönelik olarak, orman ekosistemi ve ormanlarımızın korunması konularında farkındalık oluşturmak amacıyla,  Atatürk Arboretumu'nda "İstanbul Orman Çocuk Akademisi" kapsamında yapılan eğitimlere okulumuzun 4. Sınıf öğrencileri katıldılar.

Ock

Minik öğrencilerimiz, Geleceğe Yolculuk Projesi' kapsamında Sarıyer Bilsem'de çalışmalar yaptılar.